BKI-KUL

May 18, 2015

Sedih sedih sedih. Pemergianku ke semenanjung dipenuhi dengan perasaan yang amat sedih. Huwaaaa

Cuti dua minggu aku rasa macam cuti dua hari. Kenapa ka ini berlaku? Hahahha stress. Sekarang tunggu bas ke paradigm mall. Bas jam 3:15pm dan sudah tunggu bas dari jam 2.20pm lagi :") seronoknya

Sedang aku duduk di kerusi depan pintu 2, ada seorang warga asing (indonesia) tegur aku, dia cakap "Malaysia bagus lorrh. Saya suka". Aku suka bab bab orang luar yang suka negara kita ni. Aku pun tanya kenapa, dia cakap "Macam saya haritu, passport jatuh dalam bas, sekali liat aja balik esok ada udah. Kena bagi oleh pak polisi. Senang aja dapat balik. Cuba aja di indonesia, enggak bakalan dapat balik! " 

Aku pun dengan muka bangga sokong pun cakap, "Oh iya. Syukurlah kalau begitu. Haha" sebab aku tidak tahu mahu respon apaaaaa hahaha

And now jam 3. Ready ready untuk naik bas. Lepas tu sampai rumah then ready untuk fisco night malam ni. Dan untuk kelas esok hari. Huhu byee. 

Before i end my entry, i put some pictures here. 





Till then. Bye! (Abang aku tiada dalam gambar, diorang tidak ikut hantar aku)





You Might Also Like

0 comments