UiTM Puncak Alam

May 15, 2014

Assalamualaikum. Tup tup upu pun keluar sudah. And yep! i got...


UiTM! Asasi sains. Alhamdulillah dapat apa yang dipohon. Tapi dapat uitm mana? Jap ek. Haha


Taraaaaa! UiTM Puncak Alam, Selangor. Hehe. Untuk pengetahuan umum, asasi sains dan asasi kejuruteraan UiTM ni bertempat di UiTM Puncak Alam. Sebenarnya, pilihan pertama aku memang asasi sains uitm. Dan sengaja pilih uitm pertama sebab mahu study di puncak alam. Ni pun sebab senior cakap best puncak alam ni hehe.. Lagipun google-google pun best juga tempat ni. Tapi tu lah. Tangga maut HAHAHA..

Apa-apapun siapa yang dapat UiTM Puncak Alam, nanti kita jumpa k? Hihi. Assalamualaikum.

xoxo, shazzy.






You Might Also Like

6 comments

  1. tahniah ye. belajar lek lok nanti.. (:

    ReplyDelete
  2. Hi shazira :D Sis ex foundation Puncak Alam juga. Baru je habis XD Congrats , struggle la pasni masuk asasi haha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya? Hehe. Okay thank you. Wahhh xsabar ni masuk asasi ni haha

      Delete